Resultaten voor workshop studiofotografie

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     workshop studiofotografie
 
fotocursus-Amsterdam fotografie cursus en workshop voor beginners en gevorderden.
Tijdens de fotografie cursus wordt gebruik gemaakt van een goed uitgerust en comfortabel leslokaal voor de noodzakelijke rust, weg van de kakafonie van de stad. Er wordt gebruik gemaakt van modern presentatieapparatuur en er wordt voor koffie en thee gezorgd tijdens de les.
Workshop Studiofotografie en Masterclass Portretfotografie met Brendan de Clercq DIGIFOTO Starter.
Workshop Studiofotografie Wat kun je verwachten? In de workshop studiofotografie leert Brendan je alles over het werken met kunstlicht in de studio. Hoe stel je de flitsers op, welke lichtvormers kun je gebruiken om het licht te manipuleren en hoe pas je ze toe?
cursus studiofotografie
workshop studiofotografie van beginner tot gevorderd.
De workshop studiofotografie is geschikt voor beginnende studiofotografen en mensen die zelf al een studioset hebben en nog wat begeleiding zoeken. Het betreft hier een 1 op 1 workshop, er worden dus geen groepen samen gesteld. Het is echter mogelijk de workshop samen met een vriend of vriendin e.t.c.
Cursus Digitale Fotografie
Workshop Studiofotografie Studio FotoZo.
Workshop Webshop Fotografie. Afgelopen weekend was de laatste dag van de 3daagse workshop Studiofotografie van Hans bij Studio FotoZo. Na 3 weken ploeteren, 3 mooie modellen en een duizend fotos verder, heeft Hans er veel mooie fotos bij voor in zijn Portfolio.
klok schilderwerken assen
Workshop portretfotografie, modelfotografie.
In de studio staat er altijd wel eentje voor je klaar. De Workshop porterfotografie / modelfotografie geeft je de gelegenheid om te werken met portretlenzen. De Sigma 70 mm, 105 mm en 150 mm macrolenzen zijn zeer geschikt als portretlens en je kan er tijdens de workshop mee fotograferen.
VPN
Workshop Studiofotografie Verschoore.nl.
Dit is u kans! Leer de basisprincipes van studiofotografie bij de workshop basis studiofotografie. U krijgt tijdens deze cursus als inleiding een stap-voor-stap toelichting middels een presentatie met beamer op de technische aspecten die van essentieel belang zijn voor professionele portretfotografie in de studio.
water in de kelder
Workshop-Studio Fotografie Upstairs Fotografie.
De workshop studio fotografie is bedoel voor de iedereen die de basiskennis van de fotografie al onder de knie heeft. Enige kennis van studio fotografie is niet noodzakelijk. Bij de workshop fotograferen we elkaar, vergeet dus ook je eigen camera niet!
hengelo
Else Loof Fotografie.
Fotocursussen Fotogram Workshops Cursussen op maat Galerie.
Basiscursus fotografie met praktijk. Basis met praktijk dagworkshop. Basic Photography English. Fotograferen met de smartphone. Dagworkshop: Fotograferen op het NDSM. Workshop Basis Flitsen. Workshop Selecties maken. Workshop Basis Lightroom. Workshop Basis Photoshop. Vervolg met praktijk. Workshop vervolg Photoshop. Workshop vervolg Lightroom.
Workshop Fotografie Foam Fotografiemuseum Amsterdam.
De workshop is geïnspireerd op de tentoonstelling Magnum Contact Sheets, waar we aan de hand van de originele contactvellen inzicht krijgen in het werkproces van s werelds beroemdste journalistieke fotografen. Ter inspiratie start de workshop met een uitgebreide rondleiding door de tentoonstelling.

Contacteer ons