Resultaten voor workshop nachtfotografie

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     workshop nachtfotografie
 
fotografie cursus amsterdam - amsterdam fotocursus fotografie cursus workshop logo.
Je wilt betere vakantiefoto's' leren maken of je bent een enthousiast amateurfotograaf die een nieuwe stap wil maken? In centrum Amsterdam krijg je fotografieles van topfotografen en fotografie onderwijs professionals. Tijdens de fotografie cursus wordt gebruik gemaakt van een goed uitgerust en comfortabel leslokaal voor de noodzakelijke rust, weg van de kakafonie van de stad.
Volg een workshop nachtfotografie bij Natuurfotoworkshop.nl.
We bieden twee verschillende typen nachtfotografie aan. Een locatie bevindt zich in midden Nederland op een heel donkere locatie en richt zich op het fotograferen van de sterrenhemel en sterrensporen in combinatie met het landschap en het fotograferen van natuurlijke landschappen in het donker. Verder lezen
rijlessen leeuwarden
Resultaten workshop nachtfotografie.
Zaterdag 14 mei 2011 kregen 10 winnaars van een fotowedstrijd de unieke kans om het nieuwe land van Maasvlakte 2 nachtelijk vast te leggen. De winnaars bemachtigden hun plek in de workshop nachtfotografie middels inzending van hun interpretatie van het thema Nieuw Land.
FM Parfum
Workshop Nachtfotografie Amsterdam De Rooij Fotografie.
Een aantal onderwerpen waarmee je aan de slag gaat tijdens deze workshop zijn: Het effect van lange sluitertijden Skyline / gebouwen op een mooie manier fotograferen Het voorkomen van lensflare Nachtfotografie technieken voor de optimale belichting Stervorming van lichtbronnen op je foto krijgen.
bezwaar woz
Workshop Nachtfotografie Avondfotografie Den Bosch.
Wat de voordelen zijn van gebruik van een draadontspanner deze is niet noodzakelijk tijdens de workshop, maar wel handig en kost weinig! Wat de meest gemaakte fouten zijn bij Nachtfotografie en hoe jij ze voorkomt. Na de Workshop Nachtfotografie kun je zelfstandig verder met jouw nachtfotografie/avondfotografie.
schilderwerken drachten
Workshop nachtfotografie bij DigiFotografie Linda in Rotterdam.
Tegelijkertijd is dit juist waarom avondfotografie en nachtfotografie zo gaaf is en u speciale effect kunt creƫren, zoals het blauwe uurtje, lichtstrepen van voertuigen en light painting, welke overdag beiden niet mogelijk zijn. In deze workshop laat ik u zien hoe u uw camera instelt en aan de slag kunt gaan met deze speciale effecten!
eetstoornis
Avondfotografie Workshop Nachtfotografie Rotterdam Cursus fotografie.
De verschillende onderwerpen zorgen aan het einde van de workshop voor een bredere kennis van avondfotografie. Je krijgt waardevolle tips incl. hand-out om je materiaal en camerakennis uit te breiden en gelegenheid om het geleerde in de praktijk te oefenen.
werken als koerier rijbewijs b
Nacht van de Nacht: GRATIS workshop nachtfotografie Oostvaardersplassen Johan van der Wielen.
Een avond vol spanning en sfeer, aan de slag met leren kennen van je camera, de specifieke technieken van avond en nachtfotografie, ontdekken hoeveel licht er eigenlijk nog is en wat voor sferen die brengen, spelen met bewegende hemellichamen en het ontdekken van het donker in het beeld. Voor 2016 heb ik samen met Staatsbosbeheer Oostvaardersplassen, CameraNU.nl en SNP reizen het initiatief genomen om in de Oostvaardersplassen een workshop nachtfotografie en een aantal nachtelijke wandelingen te organiseren.
Fotoclub.nl Workshop Nachtfotografie PreGLOW 2017 editie.
Workshop Nachtfotografie PreGLOW 2017 editie. Workshop Nachtfotografie PreGLOW 2017. Wil je s avonds ook vette foto's' maken, dan is deze workshop iets voor jou. Tijdens de workshop gaan we langs mooi verlichte objecten, we gaan experimenteren met lange sluitertijden, belichting, scherpstellen, etc.
Workshop nachtfotografie lange sluitertijden Fotograaf Texel.
Workshop nachtfotografie lange sluitertijden. Deze workshop nachtfotografie tijdens de nacht van de nacht is een mooie gelegenheid om teleer ik je meer over lange sluitertijden, lichtbronnen en alles wat je moet weten bij fotograferen bij weinig licht. Het effect van verschillende lange sluitertijden en verschillende lichtbronnen.

Contacteer ons