Meer resultaten voor workshop nachtfotografie

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     workshop nachtfotografie
 
Workshop nachtfotografie bij DigiFotografie Linda in Rotterdam.
Tegelijkertijd is dit juist waarom avondfotografie en nachtfotografie zo gaaf is en u speciale effect kunt creƫren, zoals het blauwe uurtje, lichtstrepen van voertuigen en light painting, welke overdag beiden niet mogelijk zijn. In deze workshop laat ik u zien hoe u uw camera instelt en aan de slag kunt gaan met deze speciale effecten!
fotografie workshop rotterdam
Workshop Nachtfotografie Amsterdam De Rooij Fotografie.
Een aantal onderwerpen waarmee je aan de slag gaat tijdens deze workshop zijn: Het effect van lange sluitertijden Skyline / gebouwen op een mooie manier fotograferen Het voorkomen van lensflare Nachtfotografie technieken voor de optimale belichting Stervorming van lichtbronnen op je foto krijgen.
sophos antivirus
Workshop Nachtfotografie Avondfotografie Den Bosch.
Ik heb een erg leuke en leerzame workshop Nachtfotografie gevolgd bij Joris, waardoor ik nu goed weet hoe ik daar in de toekomst mooie foto's' van kan maken. Het is erg fijn dat het een klein groepje is zodat iedereen genoeg aandacht krijg, verder legt hij het in duidelijke taal uit.
taxi
Workshop avond en nachtfotografie.
algemeen producten en prijzen. workshop natuurfotografie workshop reisfotografie workshop avond en nachtfotografie Inschrijven Fotogalerij. Workshop avond en nachtfotografie. Fotograferen met weinig tot bijna geen licht onmogelijk? Juist niet, avond en nachtfotografie kan fascinerende, spannende en mysterieuze beelden opleveren. Foto-graferen, het woord zegt het al: spelen met licht.
nilfisk gd 930
Nacht van de Nacht: GRATIS workshop nachtfotografie Oostvaardersplassen Johan van der Wielen.
Een avond vol spanning en sfeer, aan de slag met leren kennen van je camera, de specifieke technieken van avond en nachtfotografie, ontdekken hoeveel licht er eigenlijk nog is en wat voor sferen die brengen, spelen met bewegende hemellichamen en het ontdekken van het donker in het beeld. Voor 2016 heb ik samen met Staatsbosbeheer Oostvaardersplassen, CameraNU.nl en SNP reizen het initiatief genomen om in de Oostvaardersplassen een workshop nachtfotografie en een aantal nachtelijke wandelingen te organiseren.
workshop
Workshop nachtfotografie KOM FOTOGRAFEREN.
De locatie van de workshop is Alphen aan den Rijn. Ondanks dat Alphen niet meteen de eerste stad is die bij mij opkomt als ik aan nachtfotografie denk, dat zijn namelijk de grote steden zoals Rotterdam en Amsterdam, heeft Alphen toch wel wat mooie plekjes, zoals je hieronder ook kunt zien.
Avondfotografie Workshop Nachtfotografie Rotterdam Cursus fotografie.
De verschillende onderwerpen zorgen aan het einde van de workshop voor een bredere kennis van avondfotografie. Je krijgt waardevolle tips incl. hand-out om je materiaal en camerakennis uit te breiden en gelegenheid om het geleerde in de praktijk te oefenen.
Resultaten workshop nachtfotografie.
Zaterdag 14 mei 2011 kregen 10 winnaars van een fotowedstrijd de unieke kans om het nieuwe land van Maasvlakte 2 nachtelijk vast te leggen. De winnaars bemachtigden hun plek in de workshop nachtfotografie middels inzending van hun interpretatie van het thema Nieuw Land.
Nachtfotografie PHOC: Fotocursus fotoworkshop Nijmegen.
Hoewel fotografie in het donker vaak moeilijk kan zijn, gaan we tijdens de workshop nachtfotografie de uitdaging aan! Tijdens de 25, uur durende workshop lopen we een route rondom het Honigcomplex te Nijmegen, langs de Waal op richting de nieuwe brug.

Contacteer ons