Meer resultaten voor Foto WorkShop

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     Foto WorkShop
 
fotocursus-Amsterdam fotografie cursus en workshop voor beginners en gevorderden.
Tijdens de fotografie cursus wordt gebruik gemaakt van een goed uitgerust en comfortabel leslokaal voor de noodzakelijke rust, weg van de kakafonie van de stad. Er wordt gebruik gemaakt van modern presentatieapparatuur en er wordt voor koffie en thee gezorgd tijdens de les.

TENTOONSTELLINGEN. Ferenc Molnar geeft lezing op 20 februari 2030: uur. Fotograaf Ferenc Molnar heeft in 2011 zijn studie fotografie aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag afgerond. Zijn afstudeer expositie 2007/3.3billion/3%/80% laat zijn studie naar de dominante rol zien van onze stedelijke omgeving in ons dagelijkse leven. Hij toont de voortdurend veranderende beleving en beschouwing en de invloed van de voortgaande technische en informatie-evolutie van onze omgeving. Als kunstenaar is het zijn doel om inzicht te verkrijgen in de onderliggende patronen van deze complexe delen en het waarnemen van de kijkers te stimuleren. Lezing start om 2030: uur, zaal open vanaf 2000: uur.
workshop bruidsfotografie
Fotoworkshops Natuurfotografie.
In de zoeker. Foto van de maand. Deel dit artikel! HOME PRAKTIJK FOTOWORKSHOPS. Natuurfotografie leer je door het te doen! In samenwerking met www.natuurfotoworkshop.nl bieden we op meer dan dertig locaties in Nederland talloze praktische workshops aan. Onder begeleiding van zeer ervaren workshopleiders raak je geïnspireerd en krijgt je fotografie een boost.
workshop
Fotoworkshop voor de beste dierenfoto's' Beekse Bergen.
Kies de cursus die bij jou past, neem je foto-uitrusting mee en laat je inspireren! Met de basiscursus fotografie leer je binnen één dag alle technieken van fotografie. Basiscursus fotografie met overnachting. Leer alle fijne kneepjes van fotografie tijdens de basiscursus fotografie van twee dagen.
kortingscodes Body en Fit
START Rotterdamse Fotografieschool.
Daarom bieden wij je graag een speciaal Workshop voor Twee Voordeel aan. Je nodigt een vriend/vriendin, relatie of familielid uit voor een workshop die door de Rotterdamse Fotografieschool wordt georganiseerd. Na ontvangst van je aanmelding sturen wij je de factuur waarbij wij een korting van 15% in mindering brengen.
vochtige kruipruimte
Workshop Portretfotografie Workshops cursussen Nu in het museum Rijksmuseum.
Daarom zijn zij dé leermeesters voor de fotograaf van nu. In deze workshop leert u fotograferen met licht. Na inspiratie opgedaan te hebben bij de geschilderde en gefotografeerde portretten in het museum, gaat u in het atelier van de Teekenschool zelf aan de slag.
gootsteen ontstoppen
Fotografie Workshops: Bespaar nu tot 70% met fotografie workshop aanbiedingen.
Tijdens de fotografie workshop in Enschede leert u de fijne kneepjes van de fotografie en na afloop kunt u het beste uit uw camera halen. Maak nu snel gebruik van deze diensten en volg een fotografie workshop in Enschede met deze kortingsbonnen.
kollumer koerier
Workshop fotografie WILDLANDS.
De fotoworkshops zijn geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar. Je fotografeert met je eigen camera type maakt niet uit. Het aantal deelnemers per workshop is beperkt en vol vol. Aanmelden is verplicht, dit kan via de aanmeldingsbutton op deze pagina.
Workshop of cursus fotografie voor spiegelreflex of smartphone voor bedrijven en consumenten en het onderwijs. foto-workshop.nl fotoworkshop: foto-workshop.nl.
Workshop smartphone fotografie op zondag 20 januari. Op zondag 20 januari organiseren wij een workshop smartphone fotografie in Sassenheim. De locatie is onze workshopruimte en je leert hoe je met je smartphone én het vernieuwde Snapseed betere beelden kan maken.
Welkom bij FotoClass.
Meld je aan voor de FotoClass nieuwsbrief.: 24-12 Afgelopen weken de masterclass workshop gevolgd. Leuk, leerzaam en een uitdaging. Door de opdrachten. 21-12 Net thuis van de laatste les van de Fotocursus Compleet. Peter en Thea, dank voor deze leuke lesse.

Contacteer ons