Op zoek naar fotoakademie?

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     fotoakademie
 
Fotoacademie Qompas StudieKeuze.
De Fotoacademie is ruim 30 jaar geleden opgericht door een fenomeen in de fotografiewereld: Han Sieveking. De Fotoacademie is de meest ambitieuze particuliere opleiding voor fotografie in Nederland. We varen een eigen koers en passen het lesprogramma naar eigen inzicht en ervaringen aan zodat het aansluit op de ontwikkelingen in de markt.
SEO
Speciale inschrijfactie bij de Fotoacademie! DIGIFOTO Pro. gallery. email. phone. eye. talk. heart. linkedin. flickr. facebook. twitter. google-plus. instagram. feed. youtube. search. arrow. bars. plu
We begrijpen maar al te goed dat de keuze voor de Opleiding tot Fotograaf niet over één nacht ijs gaat. Het is een weloverwogen beslissing, waar de Fotoacademie graag haar bijdrage wil leveren door het geven van advies op maat.
securid
Fotovakschool en Fotoacademie.
De opleiding duurt tussen de tweeënhalf en vijf jaar, afhankelijk van de studievorm en de afstudeerrichting die je kiest. Rond je de opleiding met succes af, dan ontvang je een diploma van de Fotoacademie. De opleiding van de Fotoacademie kun je alleen volgen in Amsterdam.
Slotenmaker
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
bedrukte kussens
Zaterdag 2 september 2017 Open Dag bij de Fotoacademie! DIGIFOTO Pro. gallery. email. phone. eye. talk. heart. linkedin. flickr. facebook. twitter. google-plus. instagram. feed. youtube. search. arrow
Zaterdag 2 september 2017 Open Dag bij de Fotoacademie! Door: Redactie 858. Denk jij erover na om dit najaar te starten met een fotografie opleiding aan de Fotoacademie? Kom dan de sfeer proeven tijdens de Open Dag op zaterdag 2 september 2017 van 1300: tot 1630: uur.
glasfolie
Fotoacademie sluit vestigingen buiten Amsterdam.
Fotoacademie Particulier opleidingsinstituut voor fotografie in Nederland.
Ik heb gekozen voor de Fotoacademie, omdat er op deze school zeer persoonlijke begeleiding beschikbaar is. Axel Sypkens Smit eindexamen student. De Fotoacademie heeft mijn wereld positief op zijn kop gezet en mijn blik op het leven verrijkt en verdiept.

Contacteer ons